BLOG

Rozpal to s HUHU - grilovací sezóna startuje!

Rozpal to s Huhu aneb grilovací sezona může začít! Přelom dubna a května je startem grilovací sezóny! Příjemná slunečná odpoledne a teplé pozdní večery js...

KIMCHI – korejská vitamínová bomba!

Co je to KIMCHI? Kimchi je tradiční korejská kvašená pochoutka vyrobená se pekingského zelí, dalších druhů zeleniny a koření, které patří mezi nejzdr...

Jak si vypěstovat vlastní chilli - část 2.: Přesazování

Kdy je správný čas na přesazování a jak na to? Přesazovat začínáme tehdy, když rostlinky dosáhnou cca 5 cm vzrůstu. Nejdříve si připravíme vhodnou hlínu: smí...

Jak si vypěstovat vlastní chilli - část 1.: Klíčení

Jak si vypěstovat vlastní chilli? Nejvhodnější doba na sázení semínek je únor. Co budeme potřebovat: - chilli semínka, - substrát pro výsev, jiffy nebo jiné ...

MIŠPULE - objev ve Střelicích u Brna!

Poprvé jsme mišpule ochutnali na zahradě u našeho kamaráda Rosti, který bydlí ve Střelicích u Brna. Téměř před sto lety zde mišpuli vysadil jeho dědeček. V...

5 položek celkem
NajduZboží.cz
Chilli novinky