Čarodějnická akce! K objednávkám nad 1500kč ZDARMA křen!

Vylaďte si KIMCHI!

Nalaďte si Huhu Kimchi dle vašich chuťových pohárků!

Každá korejská rodina má svůj recept na to „pravé kimči“, přičemž také záleží na ročním období a dozrávání jednotlivých druhů zeleniny. Naše kimchi vyrábíme, tak aby  lahodilo tak vašim chuťovým pohárkům a zároveň bylo vhodné pro vegany i vegetariány, protože do tradičního kimchi patří rybí omáčka.  

A jak připravujeme naše KIMCHI? Prozkoumejte zákulisí výroby Huhu kimchi ve videu, které bylo natočeno v rámci magazínu Víkend s TV Nova.

Objevujte další chuťové variace KIMCHI!

Znáte umami, pátou lahodnou chuť? a chcete zažít pravou chuť Asie!  Dokonalé chuti dosáhnete, aniž byste museli cestovat do vzdálené Asie. Stačí jednoduše přidat sezam, sušené chilli, rybí nebo sójovou omáčku, které nyní nově najdete na našem eshopu.

Jak si vyladit KIMCHI? 

 

Sezam

Rybí omáčka

Sojová omáčka

Kimchi - začátečník

X

 

 

Kimchi - mám rád rybí omáčku

X

X

 

Kimchi - nemám rád rybí omáčku, ale sójovka mi nevadí

X

 

X

Kimchi - miluju jakoukoliv variantu

X

X

X

 

 

Rybí omáčka Squid díky svému složení dodá kimchi komplexní chuť a zvýrazní tak  všechny obsažené suroviny.

Rybí omáčka se vyrábí z fermentovaných ančoviček a slouží jako náhrada soli. Kromě osolení pokrmu dává jídlu ještě komplexnější chuť. Rybí omáčka je běžným dochucovadlem v asijské kuchyni, ale používali ji už i ve starém Římě. Rybí omáčku lze také použít k dochucení polévek, smažených pokrmů, dipů a salátů.

 

Sojová omáčka od firmy Ekoprodukt v Jinačovicíchv obci kousek za Brnem) alternativa rybí omáčky, je vhodná pro vegany a vegetariány a osoby s celiakií, která je vyrobena čistě přírodní cestou, metodou přírodní fermentace a neobsahuje  lepek, konzervační látky, umělá barviva ani přidaný glutamát. 

Sójová omáčka je tradiční asijské dochucovadlo vyráběné fermentací sójových bobů, která obsahuje velké množství antioxidantů. Používá se k dochucování sushi i dalších asijských pokrmů.

 

Sezamové semínko dodá kimchi křupavý element, upražením na pánvi zvýrazníte jeho jemnou oříškovou chuť.

Sezam pochází z Indie a patří k nejstarším kořením na světě. Obsahuje velké množství bílkovin a velké množství prospěšných látek pro lidský organismus (např. vápník, hořčík, fosfor,  draslík, karoten, zinek, železo).

 

Sušené chilli doporučujeme přidat do kimchi pro opravdové milovníky pálivého. Směs sušeného chilli je vyrobena z námi vypěstovaných chilli paprik - 7 Pot Yellow, Habanero Chocolate, Bhut Jolokia a Carolina Reaper.

kimchi1 (2)

 

Dávkování a uchovávání jednotlivých přísad:

Rybí omáčka/Sójová omáčka

690 g kimchi – dvě polévkové lžíce (min. dop. dávka), protřepat a ponechat prokvasit v lednici 2- 3 dny

395 g kimchi – jedna polévková lžíce, protřepat a ponechat prokvasit v lednici 2- 3 dny

190 g kimchi – půl polévkové lžíce, protřepat a ponechat prokvasit v lednici 2- 3 dny

5 kg kimchi – 110 ml rybí nebo sójové omáčky

 

Sezam – dávkování individuální, čím víc, tím líp. Doporučujeme posypat těsně před servírováním. 

Sušené chilli - dávkování je individuální. 

kimchi_předplatné

 

CHCI SI VYLADIT KIMCHI!