Čarodějnická akce! K objednávkám nad 1500kč ZDARMA křen!

Rozpal to s HUHU - grilovací sezóna startuje!

Rozpal to s Huhu aneb grilovací sezona může začít!

Přelom dubna a května je startem grilovací sezóny! Příjemná slunečná odpoledne a teplé pozdní večery jsou ideálním časem, kdy se spolu s rodinou a přáteli potkáváme na grilovačkách, které se nesou ve znamení šťavnatých steaků, opečených klobásek, voňavých hermelínů a dozlatova opečených ryb. Sbíhají se vám z linoucích se vůní sliny? Rozpalte gril a hurá na to!

grill_produktovka_shoptet2

 

Nalaďte své chuťové pohárky!

Základem skvělé grilovačky je příprava, různorodost grilovaných surovin a jejich kvalita. Pro tuto příležitost jsme pro vás připravili speciální kombinaci chilli omáček v Huhu grilovacím balíčku, kde najdete omáčky v širokém spektru pálivosti - od velmi jemných až po extrém v podobě sušeného chilli. Náš Huhu grilovací balíček je vhodný pro děti i pro ocelové chilližrouty!

 

                                                         

Co je obsahem grilovacího balíčku?

Švestková chilli omáčka extrahot (200 ml) –  omáčka, která vás zasáhne nejprve chutí čerstvých švestek a poté pálivostí, lze použít téměř k jakémukoliv grilovaném pokrmu – ke steakům, rybě, klobáskám, špekáčkům, hermelínu, tofu, sýru halloumi, zelenině a také na grilované dezerty.

BBQ chilli omáčka hot (200 ml) -  skvělá především na steak, lososa a různé druhy sýrů a hlavně na přípravu marinád (stačí pár kapek oleje, sůl, kvalitní pepř spolu bbq omáčkou a skvělá marináda je na světě).

Cibulové chutney hot – zkaramelizovaná červená cibulka je ideální příloha do burgeru či hot dogu, tortilly, ke kolenu nebo na rychlé jednohubky.

Cibulové chutney extrahot – ostrá verze pro chilližrouty

Sušené chilli je ideálním doplňkem pro ty, co je nic nepálí! :-)

 

Překvapení na závěr!

Jako bonus nadejte v balíčku originální grilovací Huhu zástěru, se kterou budete hvězdou každé grilovací párty.

Naložte steaky, zeleninu, ryby nebo sýr, nažhavte gril a užijte si s přáteli skvělou hostinu pod širým nebem!

 

KOUPIT HUHU GRILOVACÍ BALÍČEK!