TIP: nejvyšši čas dát klíčit chilli papričky :)

Nechte starosti s dárky na nás a užívejte vánoční pohodu!

Nechte starosti s dárky na nás a užívejte vánoční pohodu!

Pokud si letos zase nevíte rady,  čím pod stromečkem obdarovat své blízké, s vánočním chilli balíčkem budete mít pekelně skvělé Vánoce. 

Vánoční dárková chilli sada udělá radost ocelovému chilližroutu i začátečníkovi, vášnivé kuchařce, která ráda experimentuje v kuchyni a potěší také všechny, kdo mají rádi výzvy.

Pět důvodů, proč je chilli ideálním vánočním dárkem?

  1. Chilli podporuje hubnutípo Novém roce má většina z nás tendence hubnout, zdravě jíst a to jde skvěle s chilli papričkami, které zrychlují metabolismus. Chilli také snižuje chuť na sladké a tučné potraviny.
  2. Chilli zlepšuje náladu - pojídáním chilli si zvyšujeme produkci endorfinů a také hladinu serotoninu, tedy hormonů, které vyvolávají pocit štěstí.
  3. Chilli snižuje cholesterol - chilli papričky chrání před hromaděním ‚špatného‘ cholesterolu v krvi a proto mají pozitivní vliv na kardiovaskulární systém.
  4. Chilli posiluje imunitu – tu v zimě potřebujeme přece všichni a v případě nemoci pomáhá organismu vyrovnávat se s oslabením. Chilli dokáže krásně prohřát celé tělo a uvolnit nos i dýchací cesty.
  5. Kapsaicin také snižuje množství inzulinu v těle po jídle, prospívá tedy diabetikům.

 

Chilli vánoční delikatesy - darujte výjimečný vánoční dárek

Poskládali jsme tři vánoční dárkové balíčky, tak abychom vyhověli každému – chilli nováčkům, milovníkům chilli a expertům, co je „fakt nic“ nepálí. Překvapte své blízké vánočními dárkovými sety, které nabízíme v širokém spektru chutí a vůní a pálivosti!

Pro  většinovou populaci jsme připravili mix jemně pálivých chilli omáček. V tomto balíčku najdete jemně pálivé nakládané Jalapenos, které vás dostanou svou křupavostí a neodolatelnou chutí, jemnou meruňkovou omáčku, která vám připomene chuť léta, višňovou chilli omáčku, což je neotřelá kombinace višní, rumu a čokolády, oblíbenou BBQ chilli omáčku a pro odvážné chvilky jsme přibalili krutopřísné pyré. Součástí je i  švestková chilli omáčka, která letos získala hvězdné ocenění v soutěži Great Taste, což je něco jako kulinářský Oscar.

 

Pro milovníka chillikterý ocení chuť i pálivost a rád si dává chilli do každého jídla,  jsme poskládali balíček našich extra hot chilli omáček. Součástí je dárkového setu je nakládané chilli - sklenice plná pálivého překvapení, nikdy nevíte, který kousek chilli papričky bude pálit víc! 

 

Pro ty co, je nic nepálí máme ultrahot vánoční chilli set, který obsahuje tři chilli pyré a sušené chilli. Extrémní chilli žrouti určitě ocení hnědé pyré (klasické Chocolate Habanero (400 000 SHU), žluté pyré (7 Pot Yellow a žluté Morugy, vás okouzlí ananasovou vůní a zasáhne extrémní pálivostí (600 000 SHU) a červené pyré obsahuje nejpálivější papričku světa Carolinu Reaper a chilli papričku Bhut Jolokia  (800 000 SHU).

 

 

Milovníka chilli nebo vášnivého kuchaře či skvělou kuchařku určitě potěšíte stylovou kuchařskou zástěrou  nebo originální tričkem s motivem Huhu.

 

 

Nažhavte si  vánoční pohodu s Huhuchilli dárkovými balíčky, třeba u oblíbené vánoční pohádky S čerty nejsou žerty.

 

KOUPIT VÁNOČNÍ CHILLI BALÍČEK