Čarodějnická akce! K objednávkám nad 1500kč ZDARMA křen!

Švestka získala hvězdné ocenění!

Švestka získala hvězdné ocenění!

Když se řekne švestka, vybaví se vám řízná slivovice, sladká povidla anebo také výjimečná chuť naší švestkové chilli omáčky.  Spolu s rajčatovou chilli omáčkou patří mezi první chilli výrobky, které nastartovaly Huhuchilli.

 

Čerstvé švestky a kvalitní víno dodává naší švestkové chilli omáčce hvězdný šmrnc!

Švestky, na Moravě kadlátky či trnky, patří mezi typické české ovoce. Proto jsme se při výrobě chilli omáčky inspirovali chutí švestkových povidel, které jsou neodmyslitelnou součástí české kuchyně. Naši švestkovou pecku vyrábíme výhradně z čerstvých švestek, které dozrály v ovocných sadech Ferby Pasohlávky a v Sadech Starý Lískovec. Pro celkovou chuťovou vyváženost jsme přidali červené víno (odrůda Dornfelder) z Vinařství Rajhradské klášterní, které navazuje na staletou tradici rajhradského benediktinského kláštera a jeho produkci vín, a dokořenili hřebíčkem, skořicí a badyánem Fair Trade kvality z produkce Kampot.cz. Tu správnou pálivost dodává omáčce chilli Bhut Jolokia.

 

 

Hvězdné ocenění za výjimečnou chuť

V letošním ročníku nejuznávanější kulinářské mezinárodní soutěži Great Taste Awards 2021 jsme získali za švestkovou chilli omáčku, hot verze, ocenění v podobě jedné hvězdy. Patříme tak mezi 49 oceněných českých produktů.

Prestižní soutěž Great Taste Awards je v gastronomii něco jako filmový Oscar. Ocenění je považováno za odznak prestiže a garance výborné chuti. Porota, složená z foodblogerů, šéfkuchařů, obchodníků, odborných novinářů a osobností, hodnotí produkty naslepo, bez obalu a značky. Hlavním kritériem úspěchu je tedy výjimečná chuť.

 

I díky vám jsme chuť švestky dotáhli k hvězdné dokonalosti!

Vychutnejte si oceněnou hvězdnou švestkovou chilli omáčku k vepřovému masu, klobásám, ke grilovaným sýrům, tofu, zelenině nebo na bramborové placky! 

 

KOUPIT ŠVESTKOVOU CHILLI OMÁČKU