Kampotský pepř fermentovaný v soli 10 g

Černá perla z Kambodži

Skladem (> 5 ks)
55 Kč

Unikátní a intenzivní chuť černého pepře z Kambodži dodá každému jídlu excelentní chuťový akcent!

Černý pepř je fermentován v mořské soli ihned po sklizni, tak aby si zachoval maximální čerstvost jednotlivých zrnek a vytvořil jedinečné a neopakovatelné aroma. Pálivost je jemnější a jeho unikátní chuť přetrvává po dlouhou dobu.

Díky geologickým a klimatickým podmínkám roste v regionu Kampot v Kambodži  nejkvalitnější pepř, který je oceňován již po několik staletí pro jedinečnou chuť i aroma. 

Díky Kampot.cz - Fair Trade Kampotský pepř a koření používáme do našich omáček to nejlepší koření a pepře. Abyste mohli ochutnat opravdovou kvalitu, připravili jsme pro vás 10g ochutnávkové balení fermentovaného černého pepře v mořské soli.

 
 
TIP: Nejlepší je pepř přidat už na hotový steak, celý jak je, nebo nasekat nožem.
 

K použití není potřeba mlýnek - používá se tak, jak jste jej zakoupili.

 

 

Složení: Kampotský pepř černý - fermentovaný v soli - 10 g

Země původu: Kambodža

Datum minimální trvanlivosti: 7.7. 2023

Skladujte v suchu a temnu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
NajduZboží.cz
Chilli novinky