Kampotský pepř fermentovaný v soli 10 g

Černá perla z Kambodži

Skladem (> 5 ks)
85 Kč

Unikátní a intenzivní chuť černého pepře z Kambodži dodá každému jídlu excelentní chuťový akcent!

Černý pepř je fermentován v mořské soli ihned po sklizni, tak aby si zachoval maximální čerstvost jednotlivých zrnek a vytvořil jedinečné a neopakovatelné aroma. Pálivost je jemnější a jeho unikátní chuť přetrvává po dlouhou dobu.

Díky geologickým a klimatickým podmínkám roste v regionu Kampot v Kambodži  nejkvalitnější pepř, který je oceňován již po několik staletí pro jedinečnou chuť i aroma. 

Díky Kampot.cz - Fair Trade Kampotský pepř a koření používáme do našich omáček to nejlepší koření a pepře. Abyste mohli ochutnat opravdovou kvalitu, připravili jsme pro vás 10g ochutnávkové balení fermentovaného černého pepře v mořské soli.

 
 
TIP: Nejlepší je pepř přidat už na hotový steak, celý jak je, nebo nasekat nožem.
 

K použití není potřeba mlýnek - používá se tak, jak jste jej zakoupili.

 

 

Složení: Kampotský pepř černý - fermentovaný v soli - 10 g

Země původu: Kambodža

Datum minimální trvanlivosti: 7.7. 2023

Skladujte v suchu a temnu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Chilli novinky

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení